hirek.JPG

linkek.jpg


   Friss hírek, információk  


2010 augusztus 24

Technikai segítség rovatunk megint gazdagodott egy igen részeletes képekkel illusztált megoldással, ami az első lengőkar nagy szilentjének cseréjét mutatja be. A leírást a már megszokott helyen, illetve ITT találjátok.
A leírást és a bemutatót Csabaa-nak köszönhetjük!

2010 július 26

Ismét bővült technikai segítségeink tárháza melyet most Zsééééé-nek köszönhetünk. Részletesen beavat minket a benzinszűrő cseréjének rejtelmeibe. A képekkel és a leírással ITT, valamint a technikai segítségek között ismerkedhettek meg.

2010 július 5

Újabb technikai segítséggel bővült rovatunk, mely ezúttal a Fabia Sedan csomagtérajtajának kábeltörését orvosolja. A részletes leírással és képekkel illusztrált megoldást Ted Mosby-nak köszönhetjük. Megtalálható a "Technikai Segítség" gombra, illetve IDE kattintva.

2010 április 24

Üdv mindenkinek!
Újdonságként sikerült előnyös megállapodást kötnünk, és ezáltal partnereink közé ismét bekerült egy cég, akik alkatrészekből 10% diagnosztikából pedig 30% kedvezményt biztosítanak minden klubtagunk részére. Megtaláljátok őket a partnerlistánkban illetve IDE kattintva.

2010 április 6

Bizonyára többen hallottatok már az elterjedt autófeltörési módszerről, hogy az ajtózárak kitépik és a mechanikát egy csavarhúzóval fordítják el. Ennek megelőzésére szoktak egy dugót beépíteni a zár helyére, ehhez nyújt segítséget legújabb leírásunk, melyet Zsééééé-nek köszönhetünk. Elérhető ITT, illetve a technikai segítségek között.

2010 március 30

Kaptunk egy meghívót Lipkovits Márktól, a SOF alelnökétől, melyben sok szeretettel meghív minden Skodást az évadnyitó találkozójukra.

KEDVES SKODÁSOK!

2010. április 10-én, szombaton, délelőtt 10.00-tól SOF klub évadnyitó találkozó Debrecenben, a Cora áruház parkolójában!

Debrecen, Kishatár u. 7.

Az M35-ös autópályától 5 percre!

A helyszín és Budapest (M3-M0 csomópont) távolsága szabályos, nyugodt autópálya tempóban is mindössze 2 óra.

Mindenkit szeretettel várunk!

További infó


2010 február 13

Legújabb technikai segítségünket Dombi7-nek köszönhetjük, aki egy gazdagon illusztrált írással mutatja be, hogyan lehet házilag beépíteni tempomatot az autónkba.

A leírás azoknak is hasznos lehet, akik egyéb okokból szeretnék eltávolítani a műszerfal különböző burkolatait.

Megtalálható a technikai segítségek között, illetve IDE kattintva.


2009 december 23

Sziasztok!

Újra eljött az évvége, így szokásunknak megfelelően írok néhány sort. Röviden összefoglalva a klub helyzete az idei évben nem sokat változott, vannak továbbra is terveink, nagyrészt a régóta terítéken lévő egyesületalapítás. A 2009-es év nem hozott nekünk sok jót ebben az ügyben és ez valószínűleg a válságnak tudható be. A klub anyagi támogatása ennek következtében túlzás nélkül közel nulla volt, így előrelépésnek nem volt lehetősége. Ez még nem is lenne nagy probléma, mert ami késik nem múlik, viszont a klub jelenlegi tárhely bérlése is veszélyben van ezáltal. Az összeg nem mondható tetemesnek éves szinten 16990ft+áfa. Barack tárhely néven fut a www.gyumolcstarhely.hu szolgáltatónál, ha valaki meg szeretné nézni. A kérésem pedig az lenne, ha valakinek módjában áll és szeretne is segíteni az most legyen szíves tegye meg. Természetesen nem ingyen, hanem tagdíj formájában. Sok e-mailt kapunk, amiben dicséritek az oldalt, ennek nagyon örülünk és köszönjük. Sokan fórumoztok is, sokat segítetek egymásnak és ez nagyon jó dolog, ilyen céllal indultunk 2006-ban. Akkor mások voltak a lehetőségek mint most, de hogy továbbra is fennt tudjuk tartani ezt az oldalt csak rajtatok múlik. Én és Sifre a továbbiakban is lehetőségeink szerint kitartóan visszük tovább a klubot és segítünk amiben tudunk.

Nézzünk egy kis statisztikát. A 2009-es év látogatottságát tekintve közel 80-ezerszer kattintottak a Fabia Club oldalára. A legnépszerűbb oldal a fórum, ahol jelenleg 848 regisztrált tagot tartunk nyilván. A fórum hozzászólásainak száma 7449. Az oldalról letöltött adatmennyiség 8Gb környékére tehető. A klub tagjainak száma 290 fő.

Nagy vonalakban ennyi, reméljük a jövő év sokkal több jót és lehetőséget hoz nekünk minden téren és újra elindulhat a jóidő beköszöntével a klubélet a találkozókon is.

Végezetül szeretném megköszönni mindenkinek az idei évben nyújtott segítségét akár a klubnak akár egy klubtársának tette. Mindenkire szükség van és mindenkire számítunk is a jövőben :-)

Mindenkinek Boldog karácsonyt és sokkal jobb Sikerekben Gazdag Újévet Kívánunk!

Vigyázzatok magatokra, egymásra és a szekerekre :-)

Johnny, SifreKlubkártyák

Gumiméret átváltó