hirek.JPG

linkek.jpg2009. augusztus 9. Tököli Parkerdő
 
Idei egyetlen találkozónkat ezúttal sem a tömeg, sokkal inkább a családias légkör jellemezte. Tettünk egy kis kirándulást az erdőben, jót beszélgettünk és aki kérte, hibakódolvasással is segítettünk.


2008. május 17. Tatabánya, Turul szobor

A már megszokott jó hangulatban zajlott le az idei első, számszerint pedig az ötödik Skoda Fabia Club találkozó. Hála csapatunk főszakácsának Iminek mindenki belekóstolhatott egy igazi bográcsban főzött gulyásleves ízébe :-)
De amíg főtt az ebéd tettünk egy kisebb kirándulást a Turul szobor környékén található erdőben és barlangokban. A képekből minden kiderül :-)2007. szeptember 23. Rám-szakadék

Igazán jól sikeredett az idei szezonzáró tali is :-) A létszám ezuttal is mérsékelt volt sajnos, de a jókedv ismét felülkerekedett:-) Készült néhány kép is a terepen éppen leereszkedő csapatról.2007. július 29. Győr

Igazán remekül sikeredett a III. Skoda Fabia Club találkozó is. Fennállásunk óta ez volt az első pálya verseny és meg kell mondjam mindenki jólérezte magát. Ki azért mert kipróbálhatta magát és az autóját, mire is képesek ők ketten, ki pedig a hangulat és a társaság kedvéért jött el és a rég nem látott barátokkal eltöltött egy kellemes napot, és nézőként is érdekes és izgalmas pillanatokban lehetett része :-)
De nem húznám tovább a szót jöjjenek az eredmények és a képek :-)2007. április 8. Komárom

Ismét a jó hangulat jellemezte klubunk történetében rendezett második találkozót. A létszám ezuttal 35-40 fő és 14 autó volt. Igazi jó kis csapatszellem van alakulóban :-) Megnéztük az erőd kacskaringós folyosóit, zeg-zugos helyiségeit, madártávlatból átnéztünk Szlovákiába, és egy idegenvetető segítségével megtudtunk ezt-azt az építmény történelméről. Felkerültek a klubos matricák is a szebbnél szebb autókra, melyek szép számban sorakoztak fel egymás mellett. De inkább nézzétek a képeket azok magukért beszélnek.2006. augusztus 27. Várgesztes

A Várgesztesi találkozó volt az első klubunk működése óta ami saját szervezésben történt, ennek ellenére minden teljesen probléma mentesen zajlott le, ebben nagy szerepe volt Iminek aki nagyon szép helyet választott a lebonyolításra és nagyon finom marhapörit főzött nekünk, ezen kívül Chabee aki a csapat bevezetését biztosította, és a felszerelések szállításában vállalt nagy részt. Úgygondolom ha az első ilyen hibátlan volt a többi még jobb lesz. Köszönjük mindenkinek a segítséget és hogy jelenétükkel emelték a találkozó fényét.2006. augusztus 18-20. Székesfehérvár

Igazán sok szép Fabia jelent meg Fehérváron, igaz Club-ként nem voltunk jelen, de azért kaptunk néhány igazán jó képet, melyeket Laci1.2-nek köszönhetünk!


2006. július 15. Mezőhegyes

A Mezőhegyesi találkozó képei, szerintem magukért beszélnek. A hangulat kitünő az autók és vezetőik pedig megmutatták mit tudnak. Én nagyon jól éreztem magam és úgytünt mindenki más is így volt ezzel. A mi csapatunk 3 fővel képviselte klubbunkat, de remélem a következő találkozón amit magunknak fogunk szervezni a közeljövőben nagyobb érdekeltségnek fog örvendeni. A jelenlévők autójára felkerültek a Club-ot jelző matricák. Bízom benne hogy sok ilyet tehetünk még fel mindannyiunk közösen szeretett autójára.


2006. június 3. Agárd

Képek az első Fabia találkozóról. Igaz kevesen voltunk, de véleményem szerint jó kis csapat van alakulóban, és reméljük a következőn több lelkes tulajdonos részvételével mégtöbb autót csodálhatunk meg.