hirek.JPG

linkek.jpg   Régebbi hírek  

2009 november 28

Szeretnénk értesíteni minden kedves klubtagot egy kedvező biztosítási ajánlatról a Aegon biztosítónál. Mindenki aki felkeresi Porpáczi Lászlót a 06-70-334-01-87 telefonszámon és a Fabia Clubra hivatkozik, kedvezményre számíthat a biztosításához.

Köszönjük Porpynak a lehetőséget a kedvezményre!


2009 november 18

Új technikai segítséggel bővült az oldal. Ezúttal a féklámpakapcsoló cseréjéhez nyújt segítséget Apeelme útmutatója. Ezúton is köszönjük  neki a képeket, a videót, valamint a leírást.

2009 november 9

Az ATC tuning novemberi akciót hirdetett, melyben minden Skodára 20%, ill. klubbunk tagjainak ezen felül +10% kedvezményt ad a chiptuning árakból. Bővebb információ ITT.

2009 október 5

A Palota Automobil új akciót hirdetett meg az érvényes tagsági kártyával rendelkező klubtagoknak. a téli felkészülés jegyében. A részleteket IDE kattintva lehet megtekinteni.

2009 szeptember 24

Ismét bővült partnerlistánk, ezúttal a Palota Automobillal, ahol az érvényes tagsági kártyával rendelkező klubtagok 5% kedvezményt kapnak az alkatrészárakból, illetve 10% kedvezményt a szervizdíjból.

2009 augusztus 16

A jövőre bemutatkozó Volkswagen Up! alapjaira a Skoda is elkészíti a saját változatát. Az autót a Tata Nano hamarosan Európában is kapható változatának vetélytársaként tervezi a Skoda. A totalcar.hu-ról származó cikket ITT találhatjátok.

2009 augusztus 9

Felkerültek legutóbbi találkozónk a galériába, a már megszokott jó hangulat ezúttal is jellemző volt a csapatra, kirándultunk, beszélgettünk. Az ott készült képeket ITT nézhetitek meg. Köszönjük Judynak az ötletet a találkozó helyszínét illetően.

2009 augusztus 7

Örömmel jelentjük be hogy újra bővült a partnerlistánk, ezúttal a VTN-Fóliával. Az oldalon szereplő termékek árából az érvényes tagsági kártyával rendelkező klubtagok 10% kedvezményt kapnak.

2009 április 20

A közelmúltban 2 új technikai segítséggel bővült az oldal. Az egyik a gyertyacseréjéhez nyújt segítséget 1.4 16V motoron, a másik a belsőkeringetés-állító motor fogaskerekének javításához. Köszönjük a leírásokat Zsééééé-nek és Apeelme-nek!

2009 április 7

Felkerült egy újabb technikai segítség az oldalra, melyben a hátsó lengéscsillapítónál található ütközők cseréjéhez találhattok segítséget. A képeket és a leírást köszönjük Zsééééé-nek!

2009 március 2

Idén is megismétlődik a Szatuna KFT légterelő akciója, melyben az érvényes klubkártyával rendelkezők az első pár vásárlása esetén a hátsó párat ingyen kapják.

Az akció időtartama: 2009 március 2 - 13


2009 február 23

Sorban már a 4. technikai segítséget köszönhetjük Ted Mosby-nak. Most az ajtóban található kapcsolópanel kiszereléséhez és szétszedéséhez nyújt segítséget.

2009 február 8

Ismét gazdagodott az oldal egy technikai segítséggel, ezúttal a fojtószelep kitisztítását mutatja képekkel illusztrálva Ted Mosby. Ezúton is köszönjük.

2009 február 1

Két technikai segítséggel bővült az oldal, az egyik az 1.2 HTP motorburkulat rezgésének megszüntetésében, a másik a rádió mellett lévő műanyag takaróelemek cseréjében segít. Mindkettőt Ted Mosby-nak köszönhetjük.

2009 január 28

A Skoda ismét rekordot döntött. A vezess.hu-ról származó cikkben elolvashatjátok hogy alakultak az értékesítések 2008-ban.

2008 december 23

Sziasztok!

Ismét eljött az év vége, ideje kicsit összegeznünk az idén történteket. Igyekszem a lényegre törekedni, ezért nem is húzom nagyon hosszúra :-)

Az idei év nem hozott túl sok jót találkozók szempontjából, az elsőn mondhatom szép számmal jelenvolt a már megszokott csapat, csak néhányan jöttek elsőként.

A második talink kirándulós helyett egy pályaversenyesre sikeredett amit a ClubSeat meghivásával biztositott nekünk. Biztam benne hogy ez egy jó alkalom, részben mert idén nem tudtuk a győri versenyt megrendezni pedig sokan kérdeztétek lesz-e még ilyen, részben pedig hogy a Fabia klub egy kicsit megismertesse magát a többi klub közt. Ez végülis sikerült de én nem igy reméltem. Mivel öszvissz három autó jött össze a talira. Vigasz legyen ugyan nem volt túl jó idő aznap, de azért nem is szakadt az eső, szerintem lehettünk volna többen is.

Ami a harmadikat illeti, gondoltam nosztalgiából legyen az utolsó idei összejövetel ott ahonnan az egész klub elindult, Agárdon. Aznap hideg volt és talán itt-ott még az eso is esett, de azért néhányan összejöttünk. Képek nem készültek sajnos az ido és létszám hiányában.

Remélem jövőre jobban alakulnak a dolgok, és ismét összejön a csapat. Tervet egyenlore nem tűztünk ki, majd kialakul.

Nézzük az oldalunk látogatottságát az idei év második felére nézve:

Idén július hónapban 3511-en látogattak meg bennünket virtuálisan, augusztusban 3308, szeptemberben 3460, októberben 3633, novemberben 3871 mutat a statisztika. A legnépszerűbb oldalak a főoldal és a fórum kezdőoldala ezek az oldalak használatosak a legtöbbet, de azért minden oldal meg van mozgatva :-) A letöltött adatmennyiség havi szinten 4,5 Gb környékén mozog.

Jelenleg a klub tagjainak száma 243-ra emelkedett. A fórumban tett hosszászólások száma a mai napon 3842. Összesen az oldalon és a fórumban máig 40826-an böngészgetnek. Röviden ennyi a 2008-as év történéseirol. Egy kicsit így mindenki számára látható hogy mennek a dolgok :-)

Végezetül szeretném megköszönni mindenkinek az általa nyújtott egész éves segítséget, és szeretnék Boldog Karácsonyt valamint Sikerekben Gazdag balesetmentes Boldog Újévet kivánni.

Vigyázzatok magatokra, egymásra, és nem utolsósorban a verdákra :-)

Johnny

2008 október 11

Ismét újabb partnerrel bővült a partnerlistánk, ezúttal egy ablakra helyezhető UV- és levegőszűrő megoldással. Hasznos lehet mindazok számára, akik tartózkodnak a fólia használatától illetve kiegészítő megoldásként.

2008 szeptember 9

A találkozó helyszíne megtekinthető az alábbi térképen:Kattints a képre a nagyításhoz!


2008 augusztus 20

A két napos találkozónk pályázat hiánya miatt, a győri gokart pályás anyagi okokból kifolyólag elmarad. De hogy mégis legyen idén egy utolsó találkozó, az az ötlet jutott az eszünkbe, hogy tartsuk meg ott, ahol 2006 június 3-án először jött össze az akkor még csak néhány fős csapat, vagyis Agárdon. Képek a galériában.

Az összejövetel időpontja: 2008 szeptember 20-a (szombat), reggel 9 óra. Térkép hamarosan.

Leszámítva hogy a jelenlévőknek szeretném vázolni a klub jelenlegi helyzetét, program teljesen kötetlen, amennyiben jó idő lesz a közelben strandolásra is nyílik lehetőség.

Sok szeretettel várunk mindenkit, reméljük ezúttal többen összejövünk.

2008 augusztus 17

Lezárult nyereményjáték pályázatunk, melynek szerencsés nyertese:
Pingvin
Nyereménye: 4 liter Castrol TXT Softec 5W-40 motorolaj, valamint egy féléves Fabia Club tagsági kártya , illetve egy szélvédőmatrica.

Bővítettük a technikai segítségek menüpontot 3 leírással. Az 1.2 HTP motor olajcseréjét Pingvinnek köszönhetjük. A pollenszűrő és az 1.4 16V motor légszűrőjének cseréjét mi készítettük.
2008 július 2

A mai nappal csatlakozott partnereinkhez a Szélvédőmatrica.hu, ahol már több mint 1000 szélvédőmatrica közül lehet választani 15% kedvezménnyel.

2008 június 27

Bővítettük partnerlistánkat, ezúttal egy tuningalkatrészekkel foglalkozó céggel, a Maxicar-al.

2008 június 3

Ismét eltelt egy év a klub történetében, pedig mintha nem rég lett volna hogy az öt fős kis csapat Agárdon találkozott. Bár nem is volt olyan régen.... egész pontosan 2 éve hogy elindult a Skoda Fabia Club és én nagyon remélem hogy még sokminden áll elöttünk, legalább százszor annyi mint mögöttünk. Egyszer pedig minden tervünk megvalósul. Köszönjük mindenkinek aki eddig is részt vállalt a közösség munkájából és bízzunk benne egyre több hasonló gondolkodású Fabiás csatlakozik hozzánk :-)
Évfordulónk alkalmából egy kis nyereményjátékot hoztunk össze, melyről részletesebben az alábbi linkre kattintva olvashattok.2008 május 31

Sziasztok!

Kicsit hosszabb szünet után felkerültek az idei évadnyitó találkozó képei, megtekinthetőek a "Galéria" "Találkozók" menüpont alatt, illetve ITT.  

2008 május 1

A mai nappal ismét bővült a partnerlistánk, ezúttal a Szatuna Kft-vel. A cég fő profilja autólégterelők gyártása.

2008 április 24

Bemutatkoztak Magyarországon a Fabia Greenline modellek. A vezess.hu-ról származó írásból megismerhetitek a kocsikon elvégzett módosításokat, valamint az árukat. A cikk ITT olvasható. A linket emailben kaptuk, ezúton is köszönjük.

2008 március 30

Ismét felkerült két kedvezményt nyújtó cég a partnerek listájára. Egyikük sokak számára ismerős lehet: Dinamit Kipufogó, a másik pedig egy kartámaszokkal és CAN-BUS-os autóriasztókkal foglalkozó cég.

2008 március 26

Örömmel értesítelek titeket, hogy megnyitottuk a partnereink menüpontot. Erre kattintva láthatjátok a klubbunk számára kedvezményt biztosító cégek reklámait. Ezeket a kedvezményeket minden érvényes tagsági kártyával rendelkező klubtagunk igénybe veheti. A lista folyamatosan bővül.

Johnny


2008 március 15

Az elmúlt időszakban több céggel folytattunk tárgyalásokat a klubnak biztosított kedvezményekről. Az első, mely felkerül az oldalra a Szatuna KFT által nyújtott lehetőség. Az egy hétig tartó akció időtartama alatt minden első pár légterelőhöz egy hátsó pár ajándék. Ez az akció minden klubtag számára elérhető. A későbbiekben csak az érvényes tagsági kártyával rendelkezők részesülnek partnereink kedvezményeiből. Ezek listája hamarosan bővül.

2008 március 1

A tegnapi nap folyamán kaptunk egy meghívót a Skoda Orrmotor Fanclubtól, melyet az alábbiakban szeretnénk közzétenni:

IX. Skoda Orrmotor Fanclub találkozó és évadnyitó közgyűlés

2008. március 29. szombat

Nemzeti Közlekedési Hatóság központi telephely Győr, Tatai út 3.

A találkozó előzetes programja:

9.00-10.00 Érkezés
10.00 Megnyitó
10.15-12.15 City Rally
10.15–14.00 Autókezelési verseny, KRESZ teszt
14.00 Eredményhirdetés
14.30 Autós felvonulás a belvárosba (rendőri felvezetéssel)
15.00 Ebéd a Veszti Pizzában, találkozó zárása
16.30–18.00 Városnézés idegenvezetővel

A délelőtt folyamán folyamatosan:
-Ingyenes állapotfelmérés és gépjármű műszaki vizsgálat, értékbecslés és árajánlat készítése a Nemzeti Közlekedési Hatóság műszaki vizsgabiztosai és a Weltauto értékesítőjének közreműködésével.
-Skoda gépjármű-értékesítő bevonásával hitelkalkulációk és ajánlatok új gépkocsi vásárlásához.
-Folyamatos jogi felvilágosítás gépjármű üzemeltetéssel, vizsgáztatással, tuningolással kapcsolatosan
-Autóhifi bemutató autó és vásárlási lehetőség.
-Skoda kiegészítők és extra felszerelések, tuningelemek bemutatója vásárlási lehetőséggel

Az idei programban az alábbi kategóriákat tervezzük díjazni:
1. Összetett kategória (City rally+KRESZ teszt+ügyességi pályán szerzett pontok)
2. City Rally
3. Legöregebb Skoda
4. Legifjabb Skodás Vándordíj
5. Legtávolabbról érkezett Skoda
6. Legjobb Fabiás

A Megyei Közlekedési Balesetmegelőzési Bizottság készíti idén is az autós ügyességi pályát, de -kérésemre- idén a gyerekeknek is csinálnak kerékpáros pályát és ha sikerül, akkor lesz játszóház a kicsiknek, tehát családi programmá fejlődünk, nem kell otthonról ellógni, jöhet az egész família! :-)

Jelentkezni, regisztrálni a SOF honlapján a Fórumok között, a SOF Találkozó címszó alatt lehet:

http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=orrmotor&id=1080202366

Üdvözlettel: Lipkovits Márk, SOF közhasznú egyesület, alelnök

2008 február 24

Bővítettük a Technikai segítségeket egy gyári és egy félgyári távirányító tanításával.

2008 február 19

A Skoda Fabia S2000 számára végre elérkezett a nagy pillanat, az autó végre kigurulhatott a pályára, ahol megtehette első kilométereit. A duen.hu-ról származó cikk ITT olvasható. Köszönjük Sarlatannak hogy felhívta rá a figyelmünket.

2008 február 2

Megérkezett az új Fabia Combi. A Porsche M5 jóvoltából betekintést nyerhettünk még premier előtt. a "NAGY TESTVÉR" világába. A cikket saját szerzésben ITT olvashatjátok.

2008 január 20

Már nem kell sokat várnunk és az új Fabia Combi nálunk is kapható lesz. Addig is itt egy kis olvasnivaló amit egy külföldi menetpróbán részt vett újságíró írt. A cikk ITT olvasható.

2007 december 27

Sziasztok!
Ismét eljött az év vége, ideje kicsit összegeznünk az idén történteket. Igyekszem a lényegre törekedni, ezért a már korábbi pl: első féléves értékelést nem veszem bele :-)

Nem sokkal a legutobbi értékelés után megrendeztük a klub első "pályaversenyét" ami szerintem szép sikert aratott, sok izgalmas pillanattal és a már megszokott jókedvű társasággal. Ezért úgy döntöttünk jövőre is amennyiben lesz rá lehetőség ismételten megszervezzük a győri gokartpályára ezt a rendezvényt.

Sajnos elmúlt a nyár, de azért annyira nem volt rossz idő hogy egy idei utolsó szezonzáró tali, a 2006-os évből kimaradt Rám-szakadék kimaradjon. Itt egy kicsit mérsékeltebb volt a létszám, hegyi túráról lévén szó, azért jól éreztük magunkat. (képeket mindkét taliról a "Galéria" menüpontban találtok). Ezen a talin dőlt el a  2008-as évtől kezdődően a tagdíj bevezetése. Ez talán fájó pontja a dolgoknak, de szükségessé vált amennyiben a kitűzött terveket, célokat meg kivánjuk valósítani. Mik is lennének ezek a célok. Elsősorban ami már kezdetét vette, jelenleg a bírósági végzésre várunk, az egyesület megalapítása. Ennek is mint sokminden másnak anyagi vonzata van. Majd a jövőben a klub számára kedvezményt adó cégekkel történő szerződéskötés, és hogy mindennek legyen értelme a cégek a klub által kiadott névre szóló kártyákra tudják ezt teljesíteni.

Már régóta igérem, eddig anyagi okok miatt maradt el a klubos póló és a renszámtáblatartó is. Ha összejön a szükséges pénz jövőre ebbe is belevágunk. Azt hiszem talán minden fontosabb pontot kiemeltem az idei év második feléből, most pedig jöjjenek a számok.

Idén július hónapban 2366-an látogattak meg bennünket virtuálisan, augusztusban 2419, szeptemberben 2516, októberben 2965, novemberben 2833 mutat a statisztika. A legnépszerübb oldalak a főoldal és a fórum kezdőoldala ezek az oldalak használatosak a legtöbbet, de azért minden oldal meg van mozgatva :-) A letöltött adatmennyiség havi szinten 4Gb környékén mozog.

Jelenleg a klub tagjainak száma a júniusi 111 főröl 197-re emelkedett. A fórumban tett hosszászólások száma az idei első félévi 1200-hoz képest a mai napon 2082. Míg júniusig 8000-en olvasgatták az oldalakat, máig 22800-an böngészgetnek. Röviden ennyi a 2007-es év második feléről. Egy kicsit így mindenki számára látható hogy mennek a dolgok :-)

Végezetül szeretném megköszönni mindenkinek az általa nyújtott egész éves segítséget, és szeretnék sikerekben gazdag és balesetmentes Boldog Újévet kivánni.

Vigyázzatok magatokra, egymásra, és nem utolsósorban a verdákra :-)

Johnny


2007 december 2

Egy rövid beszámoló olvasható az új Fabia Combiról. Az autó magyarországi premierje 2008 január közepén várható. A vezess.hu-ról származó cikk ITT olvasható.

Rövid beszámoló a Magyar Skoda Fabia Club alapító közgyűléséről ITT olvasható.

2007 november 21

Ahogy ígértem, pontosítom a helyszínt: gyülekező a már megszokott Lurdy ház külső parkolójában 2007. december 1-én 12 órakor.
Amint mindenki megérkezett, átmegyünk a Fáy András Szakközépiskola dísztermébe.
Aki nem ismerős a Lurdy ház környékén azoknak segítségül tettünk fel egy térképrészletet.
Előre is köszönöm mindenkinek a részvételt.
Johnny        

2007 november 18

Skoda Fabia Club
Egyesület alapító közgyűlést tartunk 2007 december 1.-n 12 órától, Budapesten a IX.kerületben lévő FÁY ANDRÁS Közlekedésgépészeti Szakközépiskola dísztermében, ahova mindenkit várunk akinek fontos a csapat és a klub. Kérek mindenkit aki teheti jöjjön el és segítse jelenlétével és véleményével a további munkánkat.
Előre is köszönöm mindenkinek. Térkép hamarosan.
                                                                                    Johnny


2007 november 8
Klubot érintő fontos új információk IDE kattintva olvashatók. Kérünk mindenkit szánjon néhány percet az elolvasására.

2007 november 3

A klubot érintő fontos információk kerültek fel, kérek mindenkit legyenszives szánjon rá néhány percet és olvassa végig. Előre is köszönöm. A linkre kattintva olvasható. A hozzászólásokat IDE várjuk.

                                                                                        Johnny

2007 november 3

Újdonságként két új videót tekinthettek meg, az egyik egy teszt a Milotec által épített Fabia Dragonról, német nyelven, a másik az új Fabia töréstesztje. Mindkettőt a Letöltések -> Egyéb videók menüpontban találjátok.

2007 október 14

Elkészültek a klubkártyák:2007 szeptember 27

Sziasztok!

Egy nagyon kellemes napot töltöttünk el tegnap a Rám szakadékban. Igaz nem voltunk sokan mégis nagyon jó hangulat jelemezte a kis csapatot. Felkerültek a képek, megtekinthetők ITT. Várjuk a további képeket :-)
Minden résztvevőnek köszönöm a kitartást, /mármint a szakadékban :-)/ és a jókedvet ami elengedhetetlen feltétele egy ilyen kirándulásnak.
A következő talink már csak jövőre lesz, addig is mindenkinek kellemes autókázást kívánok. Vigyázzatok magatokra :-)
                                                                                     Johnny
2007 augusztus 19

A következő találkozó helyszíne és időpontja: Rám-szakadék, 2007. szeptember 23. További infók és útvonal augusztus 26-án.

2007 augusztus 16

14 kereskedésből álló hálózatot hoz létre a Skoda Ausztráliában. Ezzel 100-ra nő azoknak az országoknak a száma, ahol a Skoda hivatalosan is jelen van. A teljes cikk ITT olvasható.

2007 augusztus 5

Ismét bővült a győri találkozó galériája. Most már a végleges állapotban tekinthető meg ITT. Köszönjük mindenkinek, aki eljuttatta hozzánk az általa készített képeket, illetve videókat.2007 július 31

Üdv mindenkinek!

Hát igen, túlvagyunk a III. Skoda Fabia Club találkozón is, /sajnos/ mégpedig azért mert szerintem nagyon jól sikeredett, kár hogy már vége. Kicsit más stílusban de a megszokott hangulatban zajlott le a nem mindennapi rendezvény. Csikorgó gumik, kellemesen doromboló motorok zaja , és persze vidámság jellemezte ezt a napot.
Szeretném megköszönni a segítséget, a lebonyolításban való részvételt és megjelenést mindenkinek aki jelen volt :-) Úgyérzem ismételten találkozhattam olyan új és értékes emberekkel akik csak nemrégen csatlakoztak hozzánk, de megelőlegezve a bizalmat meglátogattak bennünket. Ennek nagyon örülök és köszönjük.
Talán csak annyi hiba volt a dologban hogy kevesen voltunk, mégjobb lett volna ha nem csak 10 autó állt volna rajthoz, hanem legalább kétszer ennyi :-) De majd jövőre, remélem össze tudjuk hozni ismét a pályát és megdöntjük a 15 autós rekordunkat.
Az általunk készített képek már elérhetők a "Galéria" --> "Találkozók" --> "2007 július 29. Győr" menüpontban, vagy IDE kattintva. Sok szeretettel várunk minden további képet illetve videót, amit igyekszünk mihamarabb feltenni a többihez. Az időeredmények is itt találhatók meg. Videók pedig hamarosan. Mégegyszer szeretnék gratulálni a helyezést elérőknek és további sok-sok balesetmentes és örömteli autózást kívánok mindenkinek.

Vigyázzatok magatokra és a verdákra:-)
Üdv:  Johnny

2007 július 30

A találkozó eredményei, képei és videói a holnapi nap folyamán kerülnek fel az oldalra. Mivel nem sikerült eleget fényképezni, arra kérnénk minden résztvevőt hogy küldjetek képeket, ha lehet. Köszönöm!

Sifre


2007 július 20

Megjelent az első hivatalos fénykép az új Fabia Combiról. A vezess.hu-ról származó cikkből megtudhatjuk a bemutató és a gyártás kezdetének időpontját. Köszönjük Arikarinak! A cikk ITT olvasható.

2007 július 9

A mai frissítésben beszámolunk a Skoda idei első negyedéves eredményeiről. A cikket ITT olvashatjátok.

2007 június 27

Egy minden bizonnyal sokaknak segítséget jelentő technikai segítséggel bővültünk, az ajtókárpit leszedését illetően. A képekkel illusztrált bemutatást köszönjük Mukusnak.
Ezen kívül az új Fabia süteményként való elkészítését láthatjuk, a letöltések -> videók menüpontban.
2007 június 23

Ahogy ígértük, szintén a "Találkozó" linkre kattintva megtekinthető a pálya alaprajza és piros színnel megjelöltük a körverseny útvonalát.

2007 június 13

Újításként bővítettük a technikai információkat a Fabia II adataival, valamint ismét elérhető a legfrissebb katalógus, mely idén augusztus 31-ig érvényes. Elérhető jobboldalt a linkre kattintva, illetve a letöltéseknél.
2007 június 8

A Skoda eladásai továbbra is dinamikusan emelkednek. Idén 600 ezer autó értékesítésével számolnak. A cikket ITT olvashatjátok. A linket köszönjük Sarlatánnak!

2007 június 3                                                1 ÉVESEK LETTÜNK ! ! !

Sziasztok!
Engedjétek meg hogy néhány sorban értékeljem az idei év eddig eltelt időszakát, hasonlóképpen a tavaly Decemberihez, de ezuttal kitérve itt-ott néhány aktuális illetve a jövőben tervezett dologra :-) ITT olvasható.

2007 május 31

A Skoda Rally Team ismét futamgyőzelmet ért el a hazai bajnokságban. Turiék a Duna-rallyn győzedelmeskedtek. A cikket ITT olvashatjátok.

2007 május 22

Hivatalosan is bemutatkozott hazánkban az új Skoda Fabia. A skoda.hu-ról származó cikket ITT olvashatjátok.

2007 május 16

Sziasztok!
Örömmel hozom mindenki tudomására hogy ma a PORSCHE M5 jóvoltából sikerült egy kis betekintést nyernünk az ÚJ FABIA-ba. A cikk ITT olvasható.

Azért szeretném megjegyezni hogy a hír saját készítésen alapul, az esetleges hibákat én követtem el :-) Végülis nem vagyok újságíró :-)

Az Új Fabia rendelkezésünkre bocsátását köszönjük a PORSCHE M5-nek :-)
2007 május 13

Az új Fabia hétvégi érkezésére való tekintettel feltettünk néhány új képernyőkímélőt. A különbség közöttük az autó színe. Megtalálhatók jobb oldalt a képre kattintva.

2007 május 9

Üdv mindenkinek!
Mától megnyitottuk a "Shop" menüpontot is, így mostmár az ott leírtak alapján lehet hozzájutni a klubos matricához :-) a továbbiakban még tervben van a póló, ezt is majd ott fogjátok megtalálni. Ez még egy keveset várat magára.
Ezen kívül felkerült a szórólap is, akinek van kedve és úgy gondolja kicsit hozzájárul csapatunk bővítéséhez, jobb oldalon a linkre kattintva letöltheti. Előre is köszönöm mindenkinek aki ezt a nemes célt bevállalja, és azoknak is akik már régebb óta osztogatják :-)

                                                                                       Johnny
2007 május 7

A mai hírben megismerhetitek a Cseh Brisk gyertyagyártó cég mivel rukkolt elő.  Véleményem szerint elég ütősre sikeredett a gépezet. Kíváncsian várjuk mit tud majd a pályán :-)  ITT olvasható.
A Hírt ismét Arikari-nak köszönhetjük.

2007 május 3

A Magyar Rally Bajnokság második futamán, Miskolcon a Turi Tamás - Tóth Imre páros ismét a dobogóra állhatott a Fabiával. A skoda.hu-ról származó cikket ITT olvashatjátok.
2007 április 26

Ismét egy technikai információval bővültünk, ez pedig a gyári Skoda Symphony CD-s rádió magyar nyelvű használati utasítása. Megtalálható az imént említett menüpontban, illetve ITT, pdf formátumban. Köszönjük Pittbullnak hogy rendelkezésünkre bocsátotta a kézikönyvet.

2007 április 19

Sziasztok!
Kaptam e-mailen egy rövid tapasztalatot egy 1.4-es 68 pacis Fabia-ról. Gondoltam megosztom veletek, érdekesség képpen hogy ilyen is van :-)
Ezt csak azért mondom mert itt egy 8 szelepes autóról van szó, és ami azt illeti ez a fogyasztás még egy modernebb konstrukciónak is feladja a leckét.
A hírt köszönjük Arikari-nak!
ITT olvasható.

2007 április 16

A Skoda vezető tervezője nyerte a "2007 kiváló terméke" fődíját a Joyster és Octavia Scout tervezéséért. A skoda.hu-ról származó cikk ITT található.

2007 április 15

A tervek szerint új motort fognak gyártani Mlada Boleslav-ban. A cikk ITT olvasható.

2007 április 10

Üdv mindenkinek!

Tegnapelőtt megrendeztük az idei év első találkozóját Komáromban, és ami azt illeti szép létszámban voltunk jelen kb 35-40 fő és 14 autó :-)

A hangulat jó volt és véleményem szerint mindenki jól érezte magát.
Sok szimpatikus embert ismerhettem meg ez alkalommal is, úgyhogy szépen alakul a csapat, a következőn remélem mégtöbben leszünk :-)
Mégegyszer szeretném megköszönni a jelenlévőknek a részvételt és bízom benne ti is hasonlóképpen vélekedtek, és legközelebb is találkozunk. Köszönjük a képeket, a galériában a találkozók menüpontban egy részük már elérhető :-)

                                                                             Johnny

2007 március 31

A mai friss hírben olvashattok néhány sort az új autóval induló Skoda Rally Teamről. A cikket ITT találjátok.

2007 március 24

Fontos információk kerültek fel a talival kapcsolatban. Szintén a Találkozó linkre kattintva olvashatók.
2007 március 16

Információk és képek az áprilisi komáromi találkozóval kapcsolatban a fenti linkre kattintva megtalálhatók.

2007 március 14

Felkerült a legfrissebb katalógus, melyet a linkre kattintva, illetve a letöltéseknél érhettek el, akár pdf formátumban is.

Az idei első találkozónk Komáromban lesz 2007 április 8-án, részleteket a fórumban olvashattok.

2007 március 9

Íme egy pps a Skoda Joysterről, melyet Bandyb-nek köszönhetünk. Megtalálható a letöltések -> egyéb linkre kattintva és ITT.
2007 március 8

A Genfi autoszalonon a Skoda nemcsak az utcai Fabiát mutatta be a nagyközönségnek, hanem az S2000 kategóriájú raliautót is. A vezess.hu-ról származó cikket ITT olvashatjátok.
2007 március 3

Üdv mindenkinek az új oldalon :-)  Arra gondoltunk hogy ha már úgy is költözünk, szabjuk át egy kicsit a design-t. A menürendszer maradt a régi jól bevált elrendezés szerint, ezt nem szerettük volna bonyolítani. Viszont újdonságként szerepel a menüben két pont, névszerint a "Klubtörténet" melyben egy kis rövid leírás olvasható az újonnan idelátogatóknak, és a "Shop" amiben a késöbbiek folyamán lehet majd matricát kérni az autóra, pólót rendelni, és még ki tudja mit hoz a jövő :-) Kisebb módosítások még előfordulhatnak a következő néhány hétben, de erről folyamatosan teszünk fel infókat. Ha esetleg találtok nem működő linket, légyszives jelezzétek, mert nincs kizárva 150 oldal átlinkelése és módosítása után. Előre is köszönjük. A továbbiakban is kellemes időtöltést kivánunk az oldalon.
Johnny és Sifre

2007 február 22

A Skoda egy különleges, limitált példányszámban gyártott szériával búcsúzik a Fabiától. A sorszámozott autókat minden földi jóval felszerelik. A cikk ITT található.
A lehető legjobban halad a költözés, úgyhogy ha minden jól megy, akkor március első néhány napjában már az új címen lesz elérhető az oldal.
2007 február 10

Több mint 10 ezer autóval estek vissza a magyarországi újautó eladások 2006-ban. A Skoda mint gyártó lecsúszott a dobogóról, viszont a Fabia egy helyet javított tavalyi eredményén. A teljes hírt ITT olvashatjátok.

2007 január 30

A mostani frissítésünkben megtudhatjátok milyen lesz az új Fabia. Mondhatni elég részletes tesztet olvashatunk az Origo írásában. Előreláthatólag idén május végén érkezik a szalonokba és kb 4000 darab eladását tervezi a Porsche Hungária. A cikk ITT olvasható, melyhez a fejlécben képeket is találtok.
2007 január 23

Az aktuális cikkben arról olvashattok, hogy a 2006-os év hogy sikerült a Skodának és a Volkswagennek világviszonylatban. A cikket ITT találhatjátok.
2007 január 13

Üdv mindenkinek! Hosszúnak tűnő kihagyás után ismét helyreállt a "rend" az oldal működésében. Bízzunk benne hogy a hátralevő rövidebb időszakban ez így is marad. A .hu-s domain név regisztrációjához már csak az engedélyre várunk, reméljük hogy ez hamarosan meg is történik.

Idei első hírünkben arról olvashattok hogy a PTC Awards versenyt a Skoda nyerte
meg saját fejlesztésű váltójával. A teljes cikket ITT olvashatjátok.
2006. december 22

Sziasztok!

Lassan itt az év vége, eljött az ideje egy amolyan év végi zárásnak, és értékelésnek. Ezért arra gondoltam megosztok veletek néháy statisztikai adatot hogy ti is lássátok mi a helyzet :-)
2006 Június 3.-án inultunk útnak kezdetben egy 5 fős kis csapattal, majd szép lassan elkezdtünk bővülni. Augusztus elején már 26-an, Október elején 42-en, jelenleg pedig 58 tagot számlálunk :-) Az oldal látogatottságát tekintve Augusztus első napjáig 2305, Október elsejéig 4680 és December 14-ig 7491 látogató járt nálunk :-) Fórumunkban a mai napig 664 hozzászólás olvasható.Idő közben voltunk Mezőhegyesen egy Orrmotor találkozón, majd pedig Augusztus 27.-én megszerveztük csapatunk első találkozóját. Nagyvonalakban ennyi történt eddig, ami szép eredmény. Szerintem eredményes évet zárhatunk :-) Ami a jövőt illeti vannak tervek, az első és legfontossabb hogy hagyjuk el az UW-t, nem csak azért mert hülyén néz ki hanem mert több a gond vele mint nem. Nagy valószínűséggel a 2007-es év első néhány hónapjában ez meg fog valósulni, már történtek kezdeményezések az ügyben, meglátjuk mi lesz. A másik terv a jövőre nézve hogy valamikor a jóidő beköszöntével egy ügyességi versenyt rendeznénk esetleg ha lehetőség nyílik rá akkor valamilyen pályán, így ezen kívül lehetne akár időmérő köröket is futni. Terv még a domain név regisztrációja után a rendszámtáblák illetve keretek legyártása is, csak ehhez is mint a legtöbb dologhoz minnél többen szeretnénk annál olcsóbb és annál hamarabb le lehet gyártatni.   Végül pedig, de nem utolsó sorban szeretnék mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Újévet Kivánni!  Vigyázzatok magatokra és az autótokra :-)

2006. december 20

A mai frissítésben elolvashatjátok hogy milyen évet zárt a Skoda 2006-ban. A cikket ITT találhatjátok.

2006. december 11

Ahogy közeledik 2007, egyre konkrétabb infomációk látnak napvilágot az új Fabiáról. A mai cikk a vezess.hu-ról származik és ITT olvashatjátok.

2006. december 07

A Skoda az új Fabia alapjaira épülű raliautó kifejlesztése mellett döntött. Az eddigiekkel ellentétben nem a WRC hanem az S2000 kategóriában fognak rajthoz állni. A teljes cikket ITT olvashatjátok.

2006. november 29

A tél és az ünnepek közeledtére való tekintettel alkalomhoz illőre igazítottuk a főoldalt. :-)

2006. november 24

Segítségként azoknak, akik téligumi vásárlás előtt állnak, egy hasznos program került fel az oldalra, amivel könnyen megtalálhatjuk autónk számára a megfelelő váltóméretet. Megtalálható jobboldalon a háttérképek alatt, illetve a technikai segítségeknél.

Elhagyta a gyártósort az idei ötszázezredik Škoda jármű. A jubileumi autó egy Škoda Roomster. A teljes cikket ITT olvashatjátok.
2006. november 22

Lerakták a Kalugában épülő (és a tervek szerint jövőre elkészülő) Skoda gyár alapkövét. Az üzemben Skodák és Volkswagenek is fognak készülni. A teljes cikket ITT olvashatjátok.
2006. november 16

Letölthető egy friss kémvideó a Fabia következő generációjáról. Az autót egy csehországi tesztelés közben kapták lencsevégre, a kommentár cseh nyelvű. Megtalálható a letöléseknél illetve IDE kattintva.

2006. november 09

A legfrissebb információk szerint, sajnos mégsem az új Joyster lesz az új Fabia alapja. Állítólag a tervezők azért indultak el ebbe az irányba mert a jelenlegi Fabia túl karakteresnek bizonyult és a jövőben a tervek szerint tömegcikké kívánják tenni. :-( A vezess.hu-ról származó cikket ITT olvashatjátok.

2006. november 06

Az aktuális frissítés: egy cikk és néhány kép a Skoda Joysterről. Reméljük a mostanihoz hasonló formában fog sorozatgyártásba kerülni. A cikk ITT található.

2006. október 29

A Skoda közzé tette az idén januártól szeptemberig tartó időszak eredményeit. Az eladások több mint 11%-al nőttek az előző év azonos időszakához képest! A cikket ITT olvashatjátok.

2006. október 21

Üdv mindenkinek!  Sajnos úgy fest a dolog, hogy a holnapra tervezett kirándulás, létszám hiányában elmarad, felvetődtek alternativ megoldások, de nem sok kikerrel. Ezért úgy döntöttünk azokkal akik eljöttek volna, hogy mivel az idő se biztos hogy alkalmas egy ilyen jellegű összejövetelre, hogy be fogjuk pótolni ha majd jön a jó idő és mindenkinek alkalmas lesz. Így a klubbot érintő további tervek is késöbb kerülnek megbeszélésre. Mindenkinek kivánok sok kellemes élményt az autójával az őszi hideg napokban is.

2006. október 15

Mától megtekinhetők a képek a Rám szakadékról és a térkép a Lurdy házig vezető útról. Bármilyen felmerülő kérdés esetén elérhetők vagyunk a fórumon valamint e-mailben.

2006. október 08

Friss információ a 2006. október 22-i kirándulással kapcsolatban. megtekinthető a fent villogó linkre kattintva.

2006. szeptember 29

A Skoda 3 új modellt mutatott be Párizsban, a Joystert, a dízel Octavia RS-t és az Octavia Scoutot. Az ITT található cikk ismét a totalcar.hu-ról származik és ismét Antoninak köszönhetjük.
2006. szeptember 25

Ismét megtekinthető és letölthető a legfrissebb márkaszervizek által kiadott katalógus. Ezúttal őszi-téli összevonva. Érvényes 2007. Február 28-ig. Megtalálható jobbra a linkre kattintva illetve a letöltéseknél.
2006. szeptember 18

A Skoda Párizsban bemutatta egy új Golf méretű autó látványtervét. A totalcar.hu-ról származó cikket ITT olvashatjátok. Köszönjük Antoninak hogy felhívta rá a figyelmünket!
2006 szeptember 16

Rendszámtáblatartó infók és képek megtalálhatók a fórumban!

2006. szeptember 11

Már ideje volt a videó gyűjteményünket is bővíteni, úgyhogy felkerült egy Fabia RS - Mini Cooper összehasonlító teszt angol nyelven. Megtalálható a galériában vagy IDE kattintva.

2006. szeptember 02

Legfrissebb hírünket Iminek köszönhetjük, aki munkájából kifolyólag járt a héten a Porsche Tatabánya Skoda szalonjában. Szóba került klubbunk is, ami felkeltette érdeklődésüket. Mondták hogy szívesen kiragasztják matricánkat az autószalon üvegére, valamint minden egyes Fabiában elhelyeznek egy szórólapot. Azt hiszem ez egy nagyon jó hír! :-)

Köszönjük az információt Iminek és az érdeklődést a Porsche Tatabányának.
2006. augusztus 30

Felkerült újabb 45 kép a várgesztesi találkozóról, melyeket köszönünk Szilvinek és Chabeenak.

2006. augusztus 29

A közelmúltban többen észrevettétek, hogy az oldal kisebb, de inkább nagyobb szünetekkel nézhető csak meg. Erről nem mi tehetünk, és nem is a ti rendszeretekben van a hiba, hanem a szolgáltató (Ultraweb) valamilyen oknál fogva nem üzemelteti megbízhatóan azt a szervert amin az ingyenes webtárhelyek vannak.  Emiatt zaklatjuk is őket folyamatosan - eredménytelenül. Természetesen nem adjuk fel a harcot, bár nem túl bíztató a helyzet. Ezért kérünk mindenkit legyen türelemmel ha nem müködik mindig. Ez az ingyenes tárhely hátránya. Köszönjük.
2006. augusztus 28

Megvolt az I. Skoda Fabia Club találkozó, szeretném megköszönni a részvételt mindenkinek aki jelen volt a történetünk szempontjából jelentős eseményen. Igazán jó volt találkozni ismét az összes alapító és a késöbbiekben hozzánk csatlakozott tagokkal. Én úgyérzem nagyon szimpatikus embereket ismerhettem meg. Abszolút jó volt a hangulat, és mindenki egyöntetü véleménye alapján sikeresnek volt mondható. Remélem még azért bővülni fogunk és töretlen lelkesedéssel visszük tovább csapatunk hírét. A képek és videók már megtekinthetők a szokásos helyen, illetve IDE kattintva. A következő taliig nagyon sok örömteli autózást kívánok mindenkinek :-)
2006. augusztus 22

A jelenlegi frissítés a múlt hétvégi Székesfehérvári találkozón megjelent Fabiákat mutatja be. Érdemes megnézegetni az ott készült képeket. A következőn, ha minden jól alakul mi is ott leszünk :-) A képekért ezer köszönet Laci1.2-nek.

Néhány friss hír a találkozóról a villogó linkre kattintva olvasható!

2006. augusztus 15

Friss információk kerülek fel a találkozóval kapcsolatban, melyeket megtalálhattok a fent villogó feliratra kattintva.

2006. augusztus 12

Felkerült néhány új háttérkép, valamint az MS-202-es autórádió magyar nyelvű használati utasítása, ezutóbbit Egyandrásnak köszönhetjük. Megtalálható a Technikai információknál.

2006. augusztus 4

A mai hírt ismét Bandyb-nek köszönhetjük. A Brno-i Autotec Vásáron a Skoda Auto csehországi premierként bemutatja a Roomster N1-es kishaszonjármű változatát, valamint a teljes típuskínálatot, amelyeket a vállalkozók, iparosok és cégek számára alakítottak ki. A teljes cikket ITT olvashatjátok.

2006. július 31

Újdonságként, egy a Milotec által épített, nem mindennapi Fabiáról néhány kép. 1.8-as turbómotor, négykerékhajtás, 6 fokozatú kézi váltó, jellemzi a kis szörnyeteget. A 280lóerő, és 400Nm körüli nyomaték már elegendő hogy kisimúljanak a ráncok bárki arcán. Azthiszem jól sikerült darab, kár hogy nem széria :-)
A képeket ITT láthatjátok.

2006. július 23

Feltettünk egy újabb technikai segítséget mely arra a bosszantó hibára nyújt megoldást, ha autónk a szerviz után elfelejti az ablakemelő komfortkapcsolását.
2006. július 17

Ahogy igértük, már fennt is vannak a Mezőhegyesi találkozón készült videók. Szintén a galériában találjátok meg a képekkel egy lapon.

2006. július 16

Mezőhegyesen került megrendezésre a II. Skoda-orrmotor találkozó melyen mi is megjelentünk. Igaz csak 3 fő képviselte klubbunkat, de lesz ez jobb is. Az orrmotor főszervezők Szódás Tibi és Sztéboy szeretettel fogadtak minket mint újonnan alakult csapatot. Sztéboy azt is mondta fel fogja keresni honlapunkat, mi a helyzet mifelénk. Ezt valószínű  meg is tette mert a Skoda-orrmotor fórumon, az egyik találkozót értékelő hozzásolásában be is linkelte oldalunkat. Ezt ezúton szeretnénk megköszönni neki. A hangulat hibátlan az emberek lelkesek voltak, jó lett volna ha ebből nemcsak hárman részesülünk. A képek nagy része már megtekinthető a galériában. Majd kerülnek fel videók is, ezek még vágás és konvertálás alatt vannak. Igyekszünk mielöbb feltenni ezeket is. Végszóként köszönet azoknak akik eljöttek és nagyon várjuk a következőn a többi Fabia tulajdonost is. Jó csapat lesz ez srácok, és persze lányok, mert van két hölgy tagunk is :-)
2006. július 13

Felkerült egy újabb technikai segítség, melyben a gyári távirányító elemcseréjéhez találunk segítséget.

2006. július 11

1.000 euróval indult útnak Hamburgból Gerhard Plattner a "spórolás világbajnoka", aki a 18.000 km-es utat, mely 31 európai országon át vezet, egy Skoda Fabia 1.4 TDI modellel teszi meg. A teljes cikk ITT található. A hírt köszönjük Bandyb-nek.
2006. július 8

Találtam egy kis Skoda történelmet 1899-től napjainkig, korszakokra bontva. Megtalálhatjátok benne többek között az egyes korszakok legnépszerűbb modelljeit is. A cikket ITT olvashatjátok.
2006. június 30

Jól szerepeltek a Skodák a Szombathely ralin. A versenyen a cseh bajnok Jan Kopeczky is részt vett. Turi Tamásékat több műszaki hiba lassította így idejük csak az ötödik helyre volt elég, Kopeczky viszont el tudta csípni az abszolút harmadik helyet. A teljes cikket ITT olvashatjátok.

2006. június 22

Újdonságként arra gondoltunk hogy az évszakonként a márkaszervizekben megjelenő akciós katalógust feltesszük az oldalra. A jelenlegi 2006. augusztus 31-ig érvényes.

2006. június 19

Itt egy újabb hír az új Fabiáról melyben többek között az autó motorpalettájába is betekintést nyerhetünk. A cikk ITT található meg. A hírt köszönjük Bandyb-nek!

2006. június 16

Felkerült 16 új kép a tuning galériába a cseh Fabiaclub oldaláról.
2006. június 13

Új Fabia! Az autókat tesztelés közben kapták lencsevégre a szemfüles fotósok. A képek elég kicsik és rossz minőségűek, de a lényeg látható. A cikk és a képek ITT találhatók meg.

2006. június 10

A Mezőhegyesi találkozó pontos leírása és térképe a villogó linkre kattintva olvasható.
2006. június 06

A második hírt ismét Bandyb-nek köszönhetjük. Ebben információkat találunk a Fabia motorpalettájáról ill. felszereltségéről az 1.4-es 64 lóerős motor tesztjével egybekötve. A cikket ITT olvashatjátok.

2006. június 05

Felkerült az első hír mely kedvenc autónkat dicséri, a Magyar Nemzet és az Autó2 írásában. A cikket ITT olvashatjátok.

                                                              A hírt köszönjük Bandyb-nek!


2006. június 04

Üdvözlet a már működő oldalon! Reméljük sokak tetszését elnyeri a design. Igyekszünk legalább hetente egyszer frissíteni, az újdonságokat pedig a főoldalon folyamatosan megtaláljátok. Elindítottuk a fórumot és felkerültek az Első Fabia Találkozó képei is!  Jó böngészést kívánunk!

                                                                                         A készítők

2006. május 19

Üdvözlünk a  legújabb Skoda Fabia oldalon, igaz még fejlesztés alatt áll de folyamatosan dolgozunk rajta. Előreláthatólag 2006. június eleje körül ha nem is a legvéglegesebb verzióban, de már használható formában rendelkezésre fog állni. Remélem felkeltettük érdeklődésed és hamarosan  tagjaink között üdvözölhetünk!

                                                                                         A készítők