hirek.JPG

linkek.jpgLimitált sorozat a csehektől
Különleges, mindössze ezerdarabos példányszámban gyártott sorozattal fejezi be a jelenlegi Skoda Fabia a pályafutását.

A bemutatása óta eltelt négy év alatt nagy népszerűségre tett szert a Fabia dízele, így búcsúzóul 1000 darabos, minden jóval megtömött, extra változattal köszön el a kifutó modell.

A Skoda Fabia vRS Special Edition vadonatúj "versenykék" metálfényt, pirosra lakkozott féknyergeket és fekete bőrüléseket kapott. Az üléseken pedig az autó sorszámát is feltüntetik, így aki időben megrendeli a járgányt, az választhat, hogy 1 és 1000 között melyik számot szeretné látni az ülésen. A később érkezők már csak a megmaradt számokból választhatnak.

Belsejében további apróságokkal kedveskednek a régi széria utolsó vásárlóinak, így tempomat, hatlemezes hifi, extra üveg és bőrkárpit várja az utasokat.

A motorháztető alatt sincs változás, ott továbbra is a jól bevált 1,9-es, 130 lóerős TDI dolgozik, ami 9,5 másodperc alatt gyorsítja a Fabiát 100-as tempóra, miközben a fogyasztása nem terheli meg különösebben a sofőr pénztárcáját.

A teljesen megújult Fabia májustól kerül a kereskedésekbe, míg a vRS helyébe lépő utód érkezése leghamarabb valamikor 2008-ban várható.

forrás: vezess.hu