hirek.JPG

linkek.jpgSziasztok!

Tegnap megtartottuk a Magyar Skoda Fabia Club alakuló közgyűlését, a Fáy András közlekedésgépészeti Szakközépiskola dísztermében. Az egyesület alapszabályának ismertetése után, a jelenlévők egyhangú szavazata alapján:

- Gyirán Jánost választották a Magyar Skoda Fabia Club egyesület elnökévé.
- Leiner Tamást választották a Magyar Skoda Fabia Club egyesület alelnökévé.
- Demeter Orsolyát választották a Magyar Skoda Fabia Club egyesület alelnökévé.

Az elnökség megválasztása után a tagdíj összegének és fajtáinak ismertetése következett. A továbbiakban:

- a féléves tagdíj összege 3000ft
- az egész éves tagdíj összege 6000ft
- pártoló tagdíj (ennek összege a pártoló tag befizetéséstől függ, nincs meghatározva)

Ezután kimondtuk egyesületünk célját, mely szerint minden tag önálló szabad akaratából regisztrálta magát a klubban, ezzel vállalja hogy tudása szerint segítse a többi, esetleg az adott területen nem jártas tagtársát és ezt viszont is elvárhatja. Találkozókon a csapat és a saját érdekében történő jókedvű vidám részvételt :-)

Ezután szó esett a 2008-as év terveiről is.

Az első és legfontosabb a klubot támogató, szponzoráló cégek felkeresése. Erre a jelenlévőktől több ötlet is érkezett.

Majd újdonségként felvetettem, mi lenne ha az oldalunkon található "Technikai segítségek" menüpontot olyan módon próbálnánk meg bővíteni, amit már a fórumban is ajánlott régebben valaki, hogy fotókkal és leírással illusztrált kisebb-nagyobb munkákat küldenének be a tagok, amit a saját autójukon végeztek. A legtöbbet, legjobbat beküldők között ajándékokat sorsolnánk ki. Pl: olaj, matrica, féléves tagdíj, a késöbbiekben póló, stb.

Szó esett még a jövő év találkozóiról is :-)

- Az első Imi szervezésésben a Tatabányai Turul szobornál lesz egy főzőcskézős, bográcsozós
- A második az én szervezésemben egy hosszú hétvégés országjárós kirándulós
- A harmadik pedig az idén júliusról ismert Győri gokártpálya, szintén az én szervezésemben.

Nem térnék ki most itt az egyes talikról részletesen, az aktuális soron következő találkozóról fennt lesz az oldalon minden fontos információ.
Ami változás és valószinű hogy a továbbiakban így lesz minden találkozót érintően, hogy  szombati napokon kerül megrendezésre. Kivéve ugye a nyári többnapost :-)

Januárra tervezzük hogy létrehozunk a fórumban egy ADÁS-VÉTEL topicot. Itt mindenki meghirdetheti a már megunt vagy csak számára felesleges Fabia alkatrészét, tartozékát, képekkel együtt.

Tervben van még a már régóta igért rendszámtábla tartó és póló gyártásának beindítása is. Amint meglesz a megfelelő tőke neki is fogunk látni.

Köszönöm mindenkinek a részvételt és hogy ötleteivel, hozzászólásaival segítette a klub további munkáját. Amint meglesz a bírósági végzés és az alapító okirat, az alapszabály, feltesszük az oldalra. Ez lehet hogy csak 2008 januárjában fog megvalósulni.

A következő találkozóig vigyázzatok magatokra, egymásra és a verdákra is :-)

Johnny