hirek.JPG

linkek.jpgSziasztok!

Talán úgy tűnik eltüntünk egy ideje az oldal működéséből :-) de nem így van a háttérben dolgozunk mostanában, a klub számára elég fontos ügyben :-) Most ez alkalommal szeretném ismét vázolni a helyzetet, hogy állnak a dolgok. Kezdem onnan ahol a múltkor abbahagytam, tehát a tagdíj bevezetése, ezzel kapcsolatban két féle dolog van asztalon, az egyik hogy aki jelezte hogy befizetné akár a háromezret akár a hatezret, az kérem legyenszives utalja át, nem sürgetésből mondom, de az ügy ami folymatban van sajnos pénzt igényel, rögtön rátérek mi is ez.

Mivel a csapat megszavazta a tagdíjat, ezt már mindenki tudja mekkora összeg, felvetődtek olyan kérdések hogy ebből adóznunk kellene, mert hát ugye én mint magánszemély kapom a számlaszámra. Hogy az ilyen problémákat elkerüljük, a hivatalos formáját választottam a dolgoknak. Ez pedig nem más mint az egyesület létrehozása.

Már rajta vagyok a dolgon október eleje óta, és sikerült jónéhány infohoz hozzájutnom. A lényeg hogy az egyesületünket be kell jegyeztetni a fővárosi bíróságon, hogy hivatalos klubbá válhassunk. Ehhez persze kell egy könyvelő, egy ügyvéd és egy kevés dokumentum, Pl: kérelem, jegyzőkönyv, alapszabály, és nem utolsó sorban tisztségeket vállaló klubtagok. Sikeres elbírálás esetén is néhány hétbe telik míg megkapjuk a bírósági végzést. De aztán szabadabb lesz a pálya szponzorok, támogatók tekintetében is, mert a cégek is szivesebben kötnek szerződést egy legális bejegyzett klubbal. A lényeg sajnos ebben az egészben ismét a pénz, ezért is kérek mindenkit aki jelezte a tagdíj befizetését, hogy tegye meg, és mindenkit kérek akinek fontos ez az oldal, a csapat, és tetszik neki a dolog, vagy csak fórumozik, de talált már segítséget, legyenszives támogasson minket akár csak a féléves tagdijal. Higyétek el sok kicsi sokra megy, és a céljaink eléréséhez erre mindenképpen szükség van. Számítok mindenkire.

Sok ötletem és tervem van a jövő évre nézve, amire csak úgy van lehetőségünk ha most egy csapatként összefogunk. Ja még egy dolog, a fórumon már kérdezte valaki hogy úgynevezett pártoló tagdíj van-e. Nem terveztem ilyen bevezetését, de gondolván azokra akik csak fórumoznak,és jelenleg ugygondolják nincs szükségük matricára, vagy klubkártyára, mégis szeretnének támogatni bennünket hogy akár az oldal fenntartási költségeihez hozzájáruljanak, ezt is megvalósíthatjuk. Ebben az esetben a befizetőre van bízva az összeg nagysága. Ha valaki így döntene, kérem írjon egy mailt az info@skodafabiaclub.com-ra. Ha meglesz a szükséges pénz, fogunk csinálni egy alakuló közgyűlést, ezen mindenkit szívesen látunk és sok szeretettel várunk. Ott mindenről lesz beszámoló amit most ide nem tudok leírni, és a jövőbeni terveket is meg fogjuk beszélni. Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét.

Ha bárkinek kérdése lenne a megszokott elérhetőségeken megtalál.

Johnny