hirek.JPG

linkek.jpgÜdv mindenkinek!

Ismét eltelt egy fél év, így most is eljött az ideje egy az elmúlt fél esztendős időszakra történő visszatekintésnek.

Ez az időszak úgyérzem fontos szerepet töltött be klubunk életében, kezdve azzal hogy önállóan saját lábunkra álltunk a webtárhelyet illetően. Emlékezzünk csak vissza mennyi gondot, bosszúságot okozott, a rengeteg 404-es hiba illetve hogy még az sem jött be, nemhogy az ember el tudja olvasni ami érdekli vagy csak hozzászóljon a fórumban. De ennek március elejével végeszakadt, sikerült megtalálni a feladatra a számunkra elérhető legalkalmasabb szolgáltatót, aki szerintem azóta is állja a szavát :-)

Majd az idő haladtával sikeresen megrendezésre került az idei szezonnyitó találkozónk a Komáromi erődben, ami szerintem nagyon jól sikerült, részben azért mert legalább kétszer annyian voltunk mint 2006 nyarán Várgesztesen, részben pedig azért mert jöttek olyanok is akik nem is jelezték részvételi szándékukat ezáltal meglepetésként érkeztek :-) Ezen a talin is sok olyan embert ismerhettem ill. ismerhettünk meg akik tényleg csapat "játékosok", köztünk a helyük.

Még tennék egy megjegyzést a klubot illetően bár ez egy statisztika lenne, én mégis úgyérzem itt a helye. Ez pedig nem más mint hogy 1 évesek lettünk!!! Lehet csak én gondolom így, de ez már egy mérföldkő az életünkben. Mielött belekezdtünk ebbe az egészbe 2006 Június 4.-én végeztünk egy kis terepszemlét, és sajnálattal mondhatom hogy általában ezek a klubok fél évtől másfél évig történő időtartamban üzemelnek. Ez szomorú, és azóta sem tudtam rájönni miért van így. Talán elfogy a lelkesedés, vagy csak unalmassá válik. Nem tudom, mindnesetre a miénk most tart ennek az időintervallumnak a felénél. Mondhatnám azt is hogy kritikus időszak ez... DE NEM MONDOM. Mert nem igaz. Nagyon szépen fejlődik a csapat és jobbnál jobb terveink vannak a jövőt illetően. Találkozók, programok stb. Sok lelkes tagot számlálunk akik közös érdeküknek érzik a csapatszellemet és az egymás segítését, erre pedig mi mást lehetne mondani mint hogy egyszerűen szuper. Rajtatok biztosan nem fog múlni hogy egyre ismertebbek legyünk, köszönet ezért a sok szórólapot osztogató emberkének és a sok matricával rendelkező gazdinak:-) De megigérhetem hogy rajtam, rajtunk sem fog múlni. Én jelenleg éppen a Júliusra igért pályaversenyt intézem, hamarosan lesz erről is infó. Annyit mondhatok azért hogy alakulnak a dolgok :-) Sifre pedig a rendszeres frissítést és a jelentkező tagokat helyezi el,az hiszem mondhatom hogy folyamatosan az oldalon :-)

Nagyon jó lesz ez a csapat, sőt nagyon jó ez a csapat, és egyre jobb lesz :-)

Most pedig nézzük a számokat:

2007 Január óta az oldal látogatottságát tekintve is szépen haladunk míg tavaly év végéig 7491-en jártak nálunk addig idén 8000-en.A havi látogatottságunk 1200 és 2000 közé esik, a napi pedig átlagban 70-80 fő. A legtöbb látogatónk magyar egyebár ez nem meglepő, de néznek minket pl: Szlovák, Angol, Román, Lengyel és Norvég Fabia tulajdonosok is. Sőt videókat és egyéb más dolgokat is töltenek le. A legtöbb vendégünk csak bekukkant van-e valami új amit érdemes megnézni, ők 0-30s ideig tartózkodnak itt, majd jönnek akik kicsit böngészgetnek, olvasgatnak, ők 30s-2min között időznek az oldalon, vannak pedig akik jobban elmerülnek egy-egy témában, 2min-5min közötti időt töltenek el nálunk. De vannak akik 30min-1h közti időt illetve 1h-nál többet is olvasgatják az oldalakat :-) Tagjaink száma szintén év végéig 58 fő, ami mára már 111 főre nőtte ki magát :-) A fórumban is az elmúlt év 664 hozzászólásához képest a mai napon 1200-nál járunk. Az odalról letöltött adatmennyiség 2.8Gb környékén mozog havi szinten.

Azt hiszem ennyi pont elég a statisztikából, így ti is látjátok hogy halad a szekér :-) márpedig halad előre és ez egyre jobb lesz. Mégegyszer szeretném megköszönni mindenkinek az általa nyújtott segítséget, legyen szó bármiről, és kívánok mindenkinek szép nyarat sok örömet a családjával és az autójával. Vigyázzatok magatokra és az autótokra :-)

Johnny