hirek.JPG

linkek.jpgHaszon Roomster
Egyterű Skoda iparosoknak
 
A Brno-i Autotec Vásáron a Skoda Auto csehországi premierként bemutatja a Roomster N1-es kishaszonjármű változatát, valamint a teljes típuskínálatot, amelyeket a vállalkozók, iparosok és cégek számára alakítottak ki.
 
A Skoda Roomsternek, a Skoda negyedik típusának a piaci bevezetésére június 1-jén került sor Prágában. Az átalakításhoz szükséges előkészítést a vevő közvetlenül a gyártól rendelheti meg, ami garanciát jelent a minőségi színvonalnak és azoknak a használati értékeknek a megtartására, amelyek a típus személyautó-változatában olyan vonzóak
A Roomsterbe beszerelt válaszfal eltolható, a hátsó ülések mögött rögzíthető, és alkalmassá teszi a gépkocsit arra, hogy öt személyt és egyidejűleg nagy méretű rakományt (400 liter) szállítson. A hátsó ülések előrebillentésével és a válaszfal előre tolásával a raktér maximum 1210 literesre bővíthető.
A Skoda Auto átfogó bemutatója az Autotec kiállításon további haszonjármű változatokra is kiterjed. A Skoda Fabia Praktik 1.2 12V HTP 47kW teljesítményű változata kedvező beszerzési árú célszerű kialakítású gépkocsi. A Skoda Fabia Combi N1-es módozata az új, 59 kW teljesítményű 1.4 TDI PD turbódízel motorral mutatkozik be. Szerepel a bemutatón a Skoda Octavia Combi N1-es kishaszonjármű változata is, amelyet a 103 kW teljesítményű, részecskeszűrővel ellátott turbódízel motor hajt. Az Octavia Combi Tour modellsorozat N1-es változata lehetőséget ad az általános forgalmi adó visszaigénylésére.