hirek.JPG

linkek.jpg

A játék ideje: 2008 június 5 - 2008 augusztus 15

Születésnapunk alkalmából, egy amolyan nyerményjáték szerüséget találtunk ki. Ennek az lenne a célja hogy az oldalon található "Technikai segítség" menüpontot bővítsük. Volt már rá alkalom hogy kaptunk e-mailben egy-két dologról igen részletes jó leírást miként is kell elvégezni házilag néhány akár egyszerübb akár bonyolultabb műveletet.

A játék lényege az lenne hogy minél részletesebben és átláthatóan készítsetek fényképeket az elvégzett munkáról, majd azt megszerkesztve /értem ezalatt a csavarok bekarikázását, nyillal töténő megjelölést, bizonyos alkatrészeknél az irányt merre kell tolni csusztatni/ elküldeni nekünk a megadott határidőig mailben a jatek@skodafabiaclub.com -ra.

A Játék nyereménye 4 liter Castrol TXT olaj, a nyertes autójához illően dízel illetve benzines motorba való. Ezen kívűl egy fél éves tagsági kártya és egy matrica a jutalom. Ezt természetesen a legügyesebb legrészletesebb  dokumentáció készítője kapja.

Minden pályázat akkor érvényes ha tartalmazza:

- a művelet nevét /pl: első ablakemelő javítása,fojtószelep tisztítás stb./
- a fényképekkel illusztrált olvasható részletes leírást, legalább 640x480 -as felbontásban
- a beküldő pontos nevét /nick nevét is/ a pontos postai címét

valamint a jatek@skodafabiaclub.com mail címre érkezik.

Sok szeretettel várunk minden házilag elvégzett munkáról készült dokumentációt. A legjobbon kívül felkerül a küldő nevének feltüntetésével az összes pályázat ami valóban használható segítségként egy-egy szerelési fázisnál.

A játék ideje: 2008 június 5 - 2008 augusztus 15