hirek.JPG

linkek.jpgŠkoda Rally Team: pozitív várakozások az új idény előtt

2007. március 29-én indult az idei Rally bajnokság, melynek első állomása az Egerben megrendezésre kerülő Start Autó Rallye. A tavaly megalakult Škoda Rally Team izgatottan várja a téli pihenő után, hogy újra rajthoz állhasson, és a tavalyinál eredményesebb évet kezdhessen pénteken.

Pozitív eredmények a tavalyi szezonban is voltak, hiszen szinte minden versenyen, amíg a technika működött, fölényesen vezették a mezőnyt.

A Škoda Rally Team ezért az idei szezont egy másik tulajdonostól bérelt, 2003-as Škoda Fabia WRC-vel kezdi. Az új versenyautó forgatónyomatéka meghaladja a 600 Newtonmétert, mely eddig remekül bírta a megpróbáltatásokat, megbízható, és Tamásék is meg vannak vele elégedve. Turi optimista az idei szezont és az új autót illetően:

„A tavalyi sikertelen évünk után nehéz szponzorokat megtartani, de ennek ellenére úgy néz ki, hogy minden feltétel meglesz ahhoz, hogy rajthoz álljunk a bajnokságban. Az új technika eddig tökéletesen működik, már teszteltem néhány napot és meg vagyok vele elégedve. Alapvetően pozitívan állok az idei évhez!”

A csapat a felkészülést is rendkívül komolyan vette a téli hónapokban, az új autó remekel, így tehát minden adott, hogy a tavalyi évet elfelejtve, idén újra a dobogó tetejére állhasson a csak a márka által támogatott Turi Tamás és Tóth Imre – vagyis a Škoda Rally Team.


forrás: www.skoda.hu