hirek.JPG

linkek.jpg
Škoda Rally Team: a második futamon a második dobogós helyezés


A Turi Tamás, Tóth Imre alkotta Škoda Rally Team a Miskolc Rallye első napjának szervizéből pont négy percet késett, és ez rali nyelvre lefordítva 40 másodperces büntetést jelentett. Az autó ezúttal nem működött olyan tökéletesen és hibátlanul, mint az Eger Rallye-n, de a dobogóra ismét felállhatott a Škoda Fabia WRC-vel versenyző páros.

Az időbüntetés ellenére csak a negyedik helyig csúsztak vissza, de az látszott, hogy az első helyet már nem tudják megszerezni. Másnap leesett az eső, és slick gumikkal vágtak neki az első körnek. Ez nem okozott különösebb gondot, hisz a négyből három szakaszt megnyertek. Elég volt azonban egy megperdülés, és az, hogy a bükkszentlászlói pálya rajtjában lefulladtak; így nem tudták behozni azt a pár másodperces hátrányt, ami elválasztotta őket a második helytől.

Felemás érzések dúlnak bennem – mondta a Škoda Fabia WRC pilótája a célba érve. – Ahhoz képest, hogy mennyi gondunk volt, mennyit szereltünk, nem rossz a harmadik hely. De ha belegondolok, ez lehetett volna ismét egy győzelem. De nem vagyok telhetetlen, olyan nincs, hogy minden verseny tökéletes. Most így alakult, de bízom benne, hogy a következő futamokon, a murvás versenyeken nekünk jön ki a lépés.

A Porsche Hungaria Škoda divíziója, a csapat főtámogatója gratulál Turi Tamásnak és Tóth Imrének az újabb dobogós helyezéshez, és sok sikert kíván a bajnokság következő, Salgótarjánban megrendezésre kerülő futamára.
Forrás: skoda.hu