hirek.JPG

linkek.jpgKlubtörténet

Üdv minden kedves látogatónak! Az alábbi néhány sorban örülnénk ha szánnál egy pár percet arra hogy megismerd klub-unk történetét, és még talán más szempontból is jelentős információt szerezhetsz. Utólagos engedelmeddel, ha nem baj tegeződjünk, igy klub-on belül legalábbis ez a bevált :-)

2006

A működést nem túl régen 2006 június 3-án kezdtük meg, egy kisebb baráti társasággal. Mégpedig abból az okból hogy hozzuk össze azokat az embereket akiknek azon túl hogy Fabia-juk van, szeretnének egy csapatot alkotni, bizalommal fordulni egy másik azonos tipusú autóval rendelkező ember felé, és az esetlegesen felmerülő problémák vagy csak egyszerü kérdések mihamarabb megoldásra illetve válaszra találjanak. Na és persze ennek az egésznek a fénypontja a találkozó, amikor egy szép napon, mindenki aki szereti az autóját a csapatban, és úgyérzi ideje személyesen is megismerkedni a többiekkel, vagy jólérzi magát köztünk, elindul /akár családostól (ezt mindenki ahogy szeretné)/ beül az autóba és eltöltünk egy kellemes délutánt egymás társaságában /bográcsozás, ügyességi versenyek, vagy csak egy egyszerü bandázós beszélgetős ismerkedős tali keretében. Tavalyi évben sajnos csak egy ilyenre került sor Várgesztesen /képek a galériában/, reméljük idén többre nyílik lehetőség. A fórumban folyamatosan nyomon lehet követni a soron következő fejleményeket, akármiről legyen is szó. Nagyvonalakban ennyi az eddig történtekröl és a motivációrol.

Bízom benne ha már idáig eljutottál nem hiába irtam ezt a pár sort és hamarosan téged is tagként üdvözölhetünk :-) Még néhány információt szeretnék megosztani veled, azt hiszem ideje hogy bemutatkozzam, a nevem Johnny. Jómagam és az öcsém Sifre üzemeltetjük ezt az oldalt indulása óta. Én a klub-al kapcsolatos dolgokat intézem, míg ő a webes dolgokért felel. Ha bármilyen kérdés, ötlet, információ akad örömmel fogadjuk vagy az info@skodafabiaclub.com-on, vagy a saját mail címünkön /lásd elérhetőségek/.

2007

Az idei év szinte rögtön egy szolgáltató váltással kezdődött, mert a régi UW-s elérhetőség az esetek 80%-ában nem volt használható. Miután ezt megtettük semmi ilyen jellegű probléma nem lépett fel. Ez már időszerű volt :-)
2007 Április 8.-án megrendeztük az idei szezonnyitó találkozót Komáromban a Monostori erőd falai közt. Nagyon jó kis társaság jött itt össze ez alkalommal is, de most már nem 7-8 autóval, hanem 15-el. Nagyon jól éreztük magunkat, volt tárlatvezetés ahol sok érdekességre fény derült az erőd történelmét illetően. Körülnéztünk a szintén a helyszínen található kenyérmúzeumban, majd kicsit késöbb az ebédre is sor került. Összességében egy nagyon jó kis baráti találkozó részesei lehettek a jelen lévők. Jókat beszélgettünk, megosztottuk tapasztalataikat az autókról, szinte minden területét illetően, egészen a chip tunigtól a felszereltségeken át a kartámaszig :-) Közben felkerültek a Skoda Fabia Club-os matricák is :-)
A továbbiakban tervben van egy gokart, illetve valami hasonlóra tervezett pályán megrendezésre kerülő, időmérő körös és ügyességi verseny. Ez kb. idén Júliusra tehető. A szervezés már folyamatban van ..... :-)

Jó hangulat és izgalmas pillanatok keretében sikeresen megrendeztük a III. Fabia találkozót is, akik jelen voltak, egy igazán élménydús napot tudhattak maguk mögött mert a körverseny és a szlalom verseny hozott mindenkinek itt-ott néhány izgalmas pillanatot. Bevallom nekem személy szerint az egyik kanyarban a kettes kicsit fogaskerék számolósra sikeredett, de sebaj mindannyiunknak maradandó élményt hozott ez a nap:-) A galériában a képek és a videók magukért beszélnek. Bizom benne hogy jövőre is sikerül megrendeznünk ezt a kis programot hogy újból ezúttal másodszorra nekivághassunk a pálya kacskaringós szakaszainak :-)

Az idei egyúttal szezonzáró IV. Fabia találkozót a Pilisi Rám-szakadékban rendeztük meg. A létszám sajnos ezúttal sem volt nagy ,de ennek ellenére a hangulat és a terep feledtette velünk a hiányt. Készült néhány kép is amit szintén a galéria foglal magában.


2008  TERV

Ami a 2008-as évet illeti röviden leírom miket vettünk tervbe, bízom benne sikerül minden amit elhatároztunk és csapatunk ha lassan is de értékes emberekkel fog bővülni.
Sajnos szükségszerüvé vált a tagdíj bevezetése, a klubos dolgokat érintően, értem ezalatt a pólókat, rendszámtáblatartókat és a klubnak is fizetési kötelezettséget előíró találkozókat, mint pl. a győri gokartpálya. Erről bővebben a főoldalon olvashattok.
De hogy valami jóhírt is mondjak a jövő év találkozói szintén három alkalommal kerülnek megrendezésre.
- Az első valamikor tavasszal Imi szervezésében a Tatabányai turul szobornál lesz egy kis bográcsozás keretében. Ismételten Imi fog elkápráztatni minket valami finomsággal mint ahogy azt 2006 nyarán is tette a Várgesztesi találkozó alkalmával egy nagyon finom marhapörivel :-)
- A második már az én szervezésemben fog megvalósulni, ez amolyan kirándulós, pihenős, de mégis csapatközpontú találkozó lesz. A terv az hogy készítek egy útvonalat ezúttal az ország keleti felén, hogy az arrafelé lévő tagok is lehetőséget kapjanak a csapat megismerésére. Lesz egy útvonal ami néhány várost foglal magában és az ott található ill. látható nevezetességeket. Minden nap útrakelünk és konvojban bevonulunk az éppen az napra eltervezett helyre, majd meglátogatjuk az ottani érdekességeket, esetleg közös ebéd, majd ki merre szeretne alapon szétszéledünk. Este pedig a szálláson találkozunk és akár egy közös vacsorával zárnánk a napot.
Persze ez némilag módosúlhat, attól függ mit találunk ki a résztvevőkkel :-)
Az egész program az eddig már megszokottól leginkább abban tér el hogy ez egy hosszúhétvégés program lesz tehát 2-3 napos. Remélem ez a nyári időszakban senkinek sem fog gondot okozni, biztosan jó idő lesz :-)
- Legvégül az évzáró találkozó a győri gokartpályán lesz ismét az idei sikerre való tekintettel :-) szintén az én szervezésemben.
Remélem mindenki megtalálja a neki leginkább a kedvére való helyszínt, programot és minden találkozón lesznek a kis csapatunknak újonnan csatlakozó tagjai :-)
Ezzel be is fejeztem a rövid ismertetőt, köszönöm az érdeklődést :-)